UPPDRAG Grafisk form & Illustration

BOKFORMGIVNING: JULIA CÆSAr – Karriär på ilsket humör

Bokformgivning av omslag och inlaga till en bok om film- och teaterskådespelaren Julia Cæsar. Boken är skriven av Anna-Maria Blomgren och Roger Blomgren och utgiven av Ekerlids Förlag hösten 2022.

Omslagsfoto och formgivning av omslag och inlaga av boken Faith Voices for Ecocide Law. Faith for Ecocide Law är ett ekumeniskt och interreligiöst initiativ som verkar för att Ecocide, storskalig miljöförstörelse ska bli ett internationellt brott enligt Romstadgan. I boken hörs röster från alla de stora världsreligionerna och från ursprungsbefolkningar i världen som skriver om att vi behöver lagar som skyddar jorden.

Form och produktion av gstudion.se, Ateljéföreningen G-studions hemsida. Även foton. WordPress, byggd i Elementor 2022.

Bokformgivning OCH ILLUSTRATIONER åt Ekerlids förlag

Bokformgivning, illustrationer och modeller av boken The Art of Leadership, normen för framsynthet, effektivitet och tillit. Svensk och engelsk utgåva samt ePub och Kindle-format för e-publikation. Författare Ulf Lindberg och Christer Hanefalk. Ekerlids Förlag.

Jobbprepp är ett arbetsmarknadsprojekt för ungdomar med tillfälliga uppehållstillstånd enligt Nya gymnasielagen. Ett samverkansprojekt mellan Värmdö församling, Frivilliga Familjehem på Värmdö och Värmdö kommun som under 2020–2022 fått stöd från Länsstyrelsen.

VERBUM: BOKFORMGIVNING och foton

Grafisk form, omslag och inlaga av boken Värd i Guds tjänst åt Verbum. Boken vänder sig till kyrk- och gudstjänstvärdar i Svenska kyrkan och är skriven av Ulf Lindgren. Omslagsbild av Magnus Aronsson. Redaktör Martina Croner.

VERBUM: BOKFORMGIVNING och foton

Boken Du är vald! vänder sig till förtroendevalda i Svenska kyrkan och är skriven av Lars Björksell, Ing-Marie Rundwall och Erik Sjöberg-Sund. Jag har gjort grafisk form, omslag och inlaga samt foton inlaga. Omslagsbild av Magnus Aronsson. Redaktör Martina Croner och Linnea Berg. Verbum.

UNOVA: logotyp och grafisk profil

Unova consulting stöttar företag och organisationer genom förändringsprocesser. Jag fick uppdrag att göra logotyp och grafisk profil. 

VOTUM: BOKFORMGIVNING

Grafisk form, omslag och inlaga av boken Slottstid –Klockor på de svenska kungliga slotten av Tulla Grünberger och Martina K Svensson (foto). Utgiven på Votum förlag.

Bokformgivning och illustrationer åt SKL

Bokformgivning av pocketbok Våga fråga, Våga lyssna, Våga agera – Om barn till missbrukare och hur skolan kan hjälpa dem. Omslag och inlaga samt illustrationer. Åt SKL Kommentus Media.

Barnbok om paddling åt pintxo förlag

Jag fick uppdrag av förlaget Pintxo att göra en bok om paddling och den skulle ha barn som målgrupp. “Då får boken bli en saga!” sa jag och det blev det. Jag har ritat och skrivit boken. Jag har använt färgkritor och gouache och genomgående använt gult och blått som huvudfärger.

På Boktugg står det så här om boken: Brisk paddlar i skärgården med sin nya storebror Moein och mamma Ester. Han pratar med dem de möter på sin vattenväg: med fåglar, sälar, öflickan, andra paddlare och blöttrollet Grönslick. I Brisk och havskajaken är naturen levande, i alla fall för Brisk. Poetisk, inspirerande och full av spännande kunskap för 3- till 6-åringen!

Från min webbshop hoppa hage konsttryck

Vykort och kort från min webbutik hoppa hage som jag drev under några år. Vissa motiv finns kvar att köpa. Eller om ni vill ha en egen kollektion av kort. Jag kan skapa det åt er.

animerad logotyp anna björnström form ab