Top
Anna Björnström Form AB – Anna Björnström Form AB
fade
2904
page-template-default,page,page-id-2904,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Jag är grafisk formgivare och illustratör med bred kompetens inom bokformgivning, bildredaktörskap,  projektledning och bildskapande, även foto. Levererar för tryck, webb eller digitala publikationer. Kan skapa e-pub. Jobbar i Adobe CC och då framför allt i InDesign, Photoshop och Illlustrator samt även CMS WordPress. Fortbildar mig kontinuerligt via lynda.com.

Jag är intresserad av samhällsfrågor som social hållbarhet, social innovation, demokrati, hållbarhet, religion, psykologi och psykiatri. Jag är havskajakcoach på min fritid och kan lära dig att göra eskimåsvängar:)

Förutom mitt frilansande inom formgivning jobbar jag numera även på halvtid med att utveckla inkluderingsarbetet i Värmdö församling: till exempel mötesplatser för återhämtning och skapande främst via slöjden, samhällssamtal för nyanlända kvotflyktingar och simträning för nyanlända.

Min studio ligger i gamla porslinsfabriken i Gustavsbergs hamn.

Chamottevägen 6
134 40 Gustavsberg
0709 100 581
anna[snabel-a]bjornstromform.se
instagram: anna.bjornstrom