Top
Hoppa hage – Anna Björnström Form AB
fade
3497
post-template-default,single,single-post,postid-3497,single-format-gallery,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.7,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Hoppa hage

Hoppa hage är en webbutik som jag startade och drev som sidoprojekt under några år. Det började med stora 70X100-tryck av mina hundteckningar under en konstrunda på Värmdö. Blev succé och jag öppnade en liten butik som sedan växte. Några illustratörs- fotograf- och konstnärskompisar ritade också motiv till butiken. Jag var med på Formex och hamnade i inredningstidningar och på olika bloggar, bland annat en mycket populär inredningsblogg: efter det tog det fart.

 

Hoppa hage blev utvald att representera svensk form i svenska paviljongen på Världsutställningen WORLD EXPO 2012 Yeosu Syd Korea och jag hann knappt med mitt vanliga jobb;).

 

Jag kom till ett jobbmässigt vägskäl: satsa eller inte på Hoppa hage som webbutik. Och det var egentligen inte så svårt att välja. Min dröm var inte att driva en butik utan att skapa: illustrera och jobba med uppdrag som grafisk formgivare. Så jag stängde butiken. Men en liten plan har jag på att lägga upp några egna tryck till försäljning här på min hemsida. Har kvar en del och gör ibland lite nytt också.