Top
Anna Björnström form – Anna Björnström Form AB
fade
3417
post-template-default,single,single-post,postid-3417,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-vertical,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Anna Björnström form

Jag är professionell grafisk formgivare och illustratör med bred kompetens även inom bildredaktörskap, projektledning och bildskapande, även foto. Levererar för tryck, webb eller digitala publikationer. Kan skapa e-pub. Jobbar i Adobe CC och då framför allt i InDesign, Photoshop och Illlustrator samt även CMS WordPress och Joomla. Fortbildar mig kontinuerligt via lynda.com.

Jag är intresserad av samhällsfrågor som demokrati, hållbarhet, religion, psykologi och psykiatri. Jag tänker mycket på slöjden och att skapa med händerna. Och med viss regelbundenhet åker jag på veckokurser i broderi eller måleri. Och så paddlar jag havskajak.

Aktuellt just nu: jag utbildar mig i google analytics.

Min studio ligger i gamla porslinsfabriken i Gustavsbergs hamn.

Chamottevägen 6
134 40 Gustavsberg
08 570 366 10
0709 100 581
anna[snabel-a]bjornstromform.se